MET BEDRIJF OF VERENIGING NAAR DE MUSICAL

Ook voor bedrijven hebben wij volop mogelijkheden om de jaarlijkse Sinterklaasviering te combineren met een bezoek aan de musical. Zo kunt u met uw gasten vooraf of achteraf genieten van de mogelijkheden van het LOFT Theater.

 

AFKOOP VOORSTELLINGEN

Wilt u een eigen voorstelling? Dat kan, dan regelen wij voor u dat u samen met uw gasten de enige bezoekers bent. Is uw bedrijf niet zo groot, maar wilt u wel graag als bedrijf naar de voorstelling komen dan is dat ook geen probleem. Wanneer u een halve of een kwart zaal reserveert zullen wij ervoor zorgen dat uw plaatsen in de zaal gereserveerd zijn. Zo heeft u met uw organisatie altijd de beste plaats!

 DSC01760
 DSC01212

KOSTEN EN RESERVEREN

¼ zaal (60 personen) €450,-
½ zaal (120 personen) €875,-
Hele zaal (240 personen) €1700,-

Voor meer informatie over onze zakelijke arrangementen en reserveringen kunt u contact opnemen met Edwin Hamers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen u dit jaar te kunnen verwelkomen bij één van onze voorstellingen van de 8ste Tilburgse Sintmusical: Hotel Sinterklaas!

   
Lees meer...

“Super leuke voorstelling”x

Koop nu kaartjes voor “Hotel Sinterklaas”! Het wordt weer een super leuke voorstelling vol met zang en dans! Kom jij ook naar de Sinterklaas musical van Tilburg? Koop dan hieronder je kaartjes!

Let op: Loft Tilburg is geen verkoopadres van tickets voor de musical. Zij kunnen ook geen vragen beantwoorden. Neem bij vragen altijd even contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sinterklaas musical voor bedrijven

Voor bedrijven hebben wij speciale arrangementen! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinderfeestje met Sinterklaas?

Speciaal voor verjaardagsfeestjes hebben we een leuke actie! Lees hier wat je moet doen als je met je kinderfeestje naar de musical wilt komen!

Vier je verjaardagsfeestje met Sinterklaas!

Ben jij jarig in november of december en wil je je verjaardag samen met Sinterklaas en zwarte piet vieren? Kom met je feestje naar de sinterklaasmusical “Hotel Sinterklaas!” Speciaal voor kinderfeestjes hebben we een leuke actie! Wil jij met je verjaardagsfeestje naar de Sint Musical? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De jarige krijgt een gratis kaartje van Sinterklaas!

Ben je jarig in november of december en vier je je feestje samen met Sinterklaas? De jarige krijgt een gratis kaartje cadeau van Sinterklaas!

 

Voorafgaand aan de voorstelling zijn er in het Loft café zwarte pieten en er is natuurlijk van alles te doen! De voorstelling zelf duurt ongeveer een uur en na de voorstelling mogen alle kinderen met Sint en piet op de foto! Je vriendjes en vriendinnetjes gaan het vast nog lang over jouw verjaardag hebben!

Wil jij met je kinderfeestje naar Sint en zwarte piet?

De Sint Musical is super leuk voor kinderen van 1 tot 9 jaar en dus ook leuk om je verjaardagsfeestje te vieren! Wel moeten je ouders van tevoren even kaartjes kopen, ook de jarige heeft een kaartje nodig! Lees hieronder dus wat je moet doen als je je verjaardag wilt vieren bij de sinterklaasmusical van Tilburg!

De spelregels voor deze actie

 1. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel dat je je verjaardag wilt komen vieren
 2. Je ontvangt van ons een kortingscode zodat je alle kaartjes kunt bestellen, ook die van de jarige.
  Die krijg je met de kortingscode gratis.
 3. Deze actie geldt alleen voor kinderfeestjes van minimaal 10 personen (incl. volwassenen)
 4. Heb je je verjaardagsfeestje niet bij ons aangemeld dan geldt de actie niet en moet je gewoon voor de jarige een kaartje kopen.

Leuk idee voor een Sinterklaas verjaardagsfeestje

De Sint Musical is een super leuk idee voor een Sinterklaas verjaardagsfeestje, maar we hebben op onze website ook leuke Sinterklaas knutselwerkjes! Met deze knutselwerkjes maak je zelf leuke Sinterklaas traktaties die je kan uitdelen in de klas! Zo is je Sinterklaas kinderfeestje helemaal af!

Wil je meer weten over de musical? Neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van de voorstellingen van de sinterklaasmusical “Hotel Sinterklaas”!

“Hotel Sinterklaas”

Dit jaar zijn er weer voorstellingen van de Sinterklaas musical. Hij heet “Hotel Sinterklaas”. Alle voorstellingen zijn dit jaar in het Loft Theater.

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een galapremière. Gasten voor de gala première zullen een uitnodiging ontvangen. Voor de première zullen ook een zeer beperkt aantal kaartjes in de vrije verkoop gaan. Wil jij naar de première komen en met ons dit grote feest vieren? Koop hier je kaartje!

 

Alle voorstellingen

 • Zaterdag 25 november 10:00
 • Zaterdag 25 november 13:00 Uitverkocht
 • Zaterdag 25 november 16:00 (première)
 • Zondag 26 november 10:00
 • Zondag 26 november 13:00
 • Zondag 26 november 16:00

 

DSC09641

 

 • Zaterdag 2 december 10:00
 • Zaterdag 2 december 13:00
 • Zaterdag 2 december 16:00 Uitverkocht
 • Zondag 3 december 10:00
 • Zondag 3 december 13:00
 • Zondag 3 december 16:00

Na de Sinterklaasmusical met Sint op de foto

Vooraf is er in het Loft café al veel te doen! Het café is vrolijk versierd, er zullen pieten zijn en natuurlijk pepernoten! Ook is er van alles te doen! Kom dus op tijd, want zodra alle pieten klaar zijn voor de voorstelling gaan de deuren naar de zaal open! Ben je te laat? Helaas kunnen we niemand meer in de zaal laten als de voorstelling is begonnen. Loft Tilburg is steeds een half uur voor aanvang van de voorstelling open.

Na de voorstelling kunnen alle kinderen met Sinterklaas en de pieten op de foto!

Zo wordt de Sinterklaasmusical voor iedereen onvergetelijk!

Dit jaar strijkt de goedheiligman met de musical neer in het Loft theater in Tilburg. In deze accommodatie gaat u genieten van een leuke ochtend of middag. Onze service pieten zullen hiertoe hun steentje bijdragen door u en uw kinderen behulpzaam te zijn waarbij het traditionele strooigoed niet zal ontbreken. Deze servicepieten zijn ook tijdens de voorstelling in de zaal aanwezig zijn om uw kind bij te staan als het bijvoorbeeld moet plassen of gewoon een praatje te maken en een dansje te doen.

Aan de achterzijde van het theater is voldoende parkeer gelegenheid.

Adres Theater: Ringbaan Oost 8-17

Adres parkeerterrein: Lovense Kanaaldijk 63

 

Let op: Loft Tilburg is geen verkoopadres voor kaartjes. Zij kunnen ook geen antwoorden geven op vragen omtrent de kaartverkoop! Wilt u kaartjes kopen? Klik dan hier.

Alleen op voorstellingsdagen zijn er kaarten te koop aan de deur.

 

DSC02023

 

 

Musical Tickets

Uw winkelwagen is leeg

steun ons

Voorstellingen

There are no up-coming events

Volg Ons