Sint Musical

Hotel Sinterklaas

“Super leuke voorstelling”

Koop nu je kaartjes voor “Hotel Sinterklaas”! Het wordt weer een super leuke voorstelling vol met zang en dans! Kom jij ook naar de Sinterklaas musical van Tilburg? Koop dan hieronder je kaartjes!

Let op: Loft Tilburg is geen verkoopadres van tickets voor de musical. Zij kunnen ook geen vragen beantwoorden. Neem bij vragen altijd even contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sinterklaas musical voor bedrijven

Voor bedrijven hebben wij speciale arrangementen! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinderfeestje met Sinterklaas?

Speciaal voor verjaardagsfeestjes hebben we een leuke actie! Lees hier wat je moet doen als je met je kinderfeestje naar de musical wilt komen!

Vier je verjaardagsfeestje met Sinterklaas!

Ben jij jarig in november of december en wil je je verjaardag samen met Sinterklaas en zwarte piet vieren? Kom met je feestje naar de sinterklaasmusical “Bij Sint aan Boord!” Speciaal voor kinderfeestjes hebben we een leuke actie! Wil jij met je verjaardagsfeestje naar de Sint Musical? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De jarige krijgt een gratis kaartje van Sinterklaas!

Ben je jarig in november of december en vier je je feestje samen met Sinterklaas? De jarige krijgt een gratis kaartje cadeau van Sinterklaas!

 

Voorafgaand aan de voorstelling zijn er in de foyer van Midi Tilburg zwarte pieten en er is natuurlijk van alles te doen! De voorstelling zelf duurt ongeveer een uur en na de voorstelling mogen alle kinderen met Sint en piet op de foto! Je vriendjes en vriendinnetjes gaan het vast nog lang over jouw verjaardag hebben!

Wil jij met je kinderfeestje naar Sint en zwarte piet?

De Sint Musical is super leuk voor kinderen van 1 tot 9 jaar en dus ook leuk om je verjaardagsfeestje te vieren! Wel moeten je ouders van tevoren even kaartjes kopen, ook de jarige heeft een kaartje nodig! Lees hieronder dus wat je moet doen als je je verjaardag wilt vieren bij de sinterklaasmusical van Tilburg!

De spelregels voor deze actie

 1. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel dat je je verjaardag wilt komen vieren
 2. Je ontvangt van ons een kortingscode zodat je alle kaartjes kunt bestellen, ook die van de jarige.
  Die krijg je met de kortingscode gratis.
 3. Deze actie geldt alleen voor kinderfeestjes van minimaal 10 personen (incl. volwassenen)
 4. Heb je je verjaardagsfeestje niet bij ons aangemeld dan geldt de actie niet en moet je gewoon voor de jarige een kaartje kopen.

Leuk idee voor een Sinterklaas verjaardagsfeestje

De Sint Musical is een super leuk idee voor een Sinterklaas verjaardagsfeestje, maar we hebben op onze website ook leuke Sinterklaas knutselwerkjes! Met deze knutselwerkjes maak je zelf leuke Sinterklaas traktaties die je kan uitdelen in de klas! Zo is je Sinterklaas kinderfeestje helemaal af!

Wil je meer weten over de musical? Neem dan even contact met ons op via ">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij 1 van de voorstellingen van de sinterklaasmusical “Van Lijstje tot Pakje”!

Alle voorstellingen van Sint Musical
“Hotel Sinterklaas”

Dit jaar zijn er weer voorstellingen van de Sinterklaas musical. Hij heet “Hotel Sinterklaas”. Alle voorstellingen zijn dit jaar in het Loft Theater.

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een galapremière. Gasten voor de gala première zullen een uitnodiging ontvangen. Voor de première zullen ook een zeer beperkt aantal kaartjes in de vrije verkoop gaan. Wil jij naar de première komen en met ons dit grote feest vieren? Koop nu je kaartje!

Alle voorstellingen

 • Zaterdag 25 november 10:00
 • Zaterdag 25 november 13:00
 • Zaterdag 25 november 16:00 (première)
 • Zondag 26 november 10:00
 • Zondag 26 november 13:00
 • Zondag 26 november 16:00
 • Zaterdag 2 december 10:00
 • Zaterdag 2 december 13:00
 • Zaterdag 2 december 16:00
 • Zondag 3 december 10:00
 • Zondag 3 december 13:00
 • Zondag 3 december 16:00

Na de Sinterklaasmusical met Sint op de foto

Vooraf is er in het Loft café al veel te doen! Het café is vrolijk versierd, er zullen pieten zijn en natuurlijk pepernoten! Ook is er van alles te doen! Kom dus op tijd, want zodra alle pieten klaar zijn voor de voorstelling gaan de deuren naar de zaal open! Ben je te laat? Helaas kunnen we niemand meer in de zaal laten als de voorstelling is begonnen. Loft Tilburg is steeds een half uur voor aanvang van de voorstelling open.

Na de voorstelling kunnen alle kinderen met Sinterklaas en de pieten op de foto! Zo wordt de Sinterklaasmusical voor iedereen onvergetelijk!

Je verjaardag vieren met Sinterklaas?

Ben je jarig in november of december? Vier dan je kinderfeestje met Sinterklaas en zwarte piet! Speciaal voor de jarige hebben we een leuke actie! Je vriendjes en vriendinnetjes zullen jouw Sinterklaas verjaardagsfeestje vast helemaal super vinden, dus lees snel hier hoe je je verjaardag kan vieren met Sint en de pieten!

Dit jaar strijkt de goedheiligman met de musical neer in het Loft theater in Tilburg. In deze accommodatie gaat u genieten van een leuke ochtend of middag. Onze service pieten zullen hiertoe hun steentje bijdragen door u en uw kinderen behulpzaam te zijn waarbij het traditionele strooigoed niet zal ontbreken. Deze servicepieten zijn ook tijdens de voorstelling in de zaal aanwezig zijn om uw kind bij te staan als het bijvoorbeeld moet plassen of gewoon een praatje te maken en een dansje te doen.

Aan de achterzijde van het theater is voldoende parkeer gelegenheid.

Adres Theater: Ringbaan Oost 8-17

Adres parkeerterrein: Lovense Kanaaldijk 63

 

Let op: Loft Tilburg is geen verkoopadres voor kaartjes. Zij kunnen ook geen antwoorden geven op vragen omtrent de kaartverkoop! Wilt u kaartjes kopen? Klik dan hier.

 

Hotel Sinterklaas

Het kasteel van Sinterklaas is niet op tijd klaar voor zijn verblijf  in Nederland. Uiteindelijk belanden de Sint en zijn pieten in het  hotel van de twee bejaarde vrouwen Bep en Riet. In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar waar is toch de staf gebleven en waarom is de Sint zijn grote boek kwijt? Horen pepernoten wel groen te zijn en wie weet waar de pakjes zijn gebleven? 

 
 

Kom naar het Loft Theater en kom erachter of alle problemen opgelost kunnen worden en Sinterklaas zijn verjaardag gewoon kan vieren in Nederland.

Tickets zijn binnenkort weer te koop voor de musicalvoorstellingen op 25 en 26 november en 2 en 3 december.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail.

 
     

Dé Sintmusical van Tilburg!

Dit jaar organiseert Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg voor alweer het achtste jaar op rij een echte Tilburgse Sinterklaasmusical! Sinds 2010 wordt er jaarlijks door eigen vrijwilligers een musical bedacht, geschreven, geregisseerd en opgevoerd.  De afgelopen jaren zijn al meer dan 10.000 mensen naar één van onze voorstellingen komen kijken. We speelden de volgende voorstellingen:

 • 2010: Pakje voor de Sint
 • 2011: Dromen over Sint
 • 2012: Bij Sint op zolder
 • 2013: Recepten van de Sint
 • 2014: Sint in het Sirrekus
 • 2015: Sintmusical: Van Lijstje tot Pakje
 • 2016: Bij Sint aan Boord
 • en 2017: Hotel Sinterklaas!!!

Musical Tickets

Uw winkelwagen is leeg

steun ons

Volg Ons