Locatie van de musical

Dit jaar strijkt de goedheiligman met de musical neer in het schitterende Midi Tilburg. Deze moderne accommodatie is van alle luxe en comfort voorzien, om u zo aangenaam mogelijk te vermaken. Onze service pieten zullen hiertoe hun steentje bijdragen door u en uw kinderen behulpzaam te zijn waarbij het traditionele strooigoed niet zal ontbreken. Deze servicepieten zijn ook tijdens de voorstelling in de zaal aanwezig zijn om uw kind bij te staan als het bijvoorbeeld moet plassen of gewoon een praatje te maken en een dansje te doen.

Wij adviseren om op de fiets te komen. De fiets kan veilig en gratis in de fietsenstalling onder de heuvel gezet worden. Parkeergarage Tivoli en Parkeergarage Pieter Vreedeplein zijn op zondag geopend vanaf half 11. De parkeergarage in de Heuvelpoort is 24 uur per dag geopend. Meer info over de parkeergarage staat op de website van Tilburg.nl.

Let op: Midi Tilburg is geen verkoopadres voor kaartjes. Zij kunnen ook geen antwoorden geven op vragen omtrent de kaartverkoop! Wilt u kaartjes kopen? Klik dan hier.