Ik wil een Pakje AAN de Sint geven

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor uw deelname aan Pakje van de Sint. Dankzij uw vrijgevigheid zullen ook gezinnen die het momenteel moeilijk hebben kunnen genieten van het Sinterklaasfeest. De Sint en de Pieten stellen elke gift zeer op prijs, maar hebben tegelijk ook enkele voorwaarden vastgesteld waaraan elke donatie moet voldoen. Dit om de kwaliteit en het niveau van geluk van de kinderen zo optimaal mogelijk te houden:

 • Wij accepteren speelgoed (zoals poppen, knuffels e.d.), (bord)spellen, puzzels, spelcomputers, snoepgoed en boeken. Kleding en schoenen worden echter niet gerekend als geldige donaties.
 • Het gedoneerde speelgoed dient geschikt te zijn voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar.
 • Hoewel dit initiatief zich voornamelijk richt op tweedehands spullen, is nieuw speelgoed – dat wil zeggen niet uit de verpakking gehaald – vanzelfsprekend ook van harte welkom.
 • Mocht u speelgoed willen doneren, zorg er dan voor dat eventuele beschadigingen minimaal zijn. Dat wil zeggen dat de voorwerpen als zo goed als nieuw beschouwd kunnen worden. Versleten speelgoed of kapotte dozen in het geval van spellen en puzzels zullen niet worden gerekend als geldige donaties.
 • Hoewel wij voornamelijk om speelgoed vragen, zijn ook andere gebruiksvoorwerpen die geschikt zijn voor een gezin met jonge kinderen van harte welkom.

Donaties kunnen bezorgd worden op centrale verzamelpunten verspreid door Tilburg.; wij gaan niet persoonlijk langs uw huis om uw gift op te halen. Hieronder staan de locaties waarbij u terecht kunt:

 1. Wijkcentrum Zuiderkwartier – Wassenaerlaan 38 – 5021 VS Tilburg
 2. Wijkcentrum Symfonie – Eilenbergstraat 250 – 5011 EC Tilburg – 013–455 38 00
 3. Wijkcentrum Spijkerbeemden – Don Sartostraat 4 – 5022 HA Tilburg – 013–543 09 22
 4. Wijkcentrum Poorten – Hasseltstraat 194 – 5046 LP Tilburg – 013–464 92 10
 5. Wijkcentrum Baselaer – Hoefstraat 175 – 5014 NK Tilburg – 013–543 59 09
 6. Wijkcentrum de Heyhoef – Kerkenbosplaats 1 Tilburg

Alle wijkcentra zijn doorgaans geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor afwijkende openingstijden op de website van het wijkcentrum.
Mocht u nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.