Iedereen verdient een mooi Sinterklaasfeest!!!!

Het Sinterklaasfeest is voor velen van ons één van de mooiste jeugdherinneringen. Gezellig samen zijn, zingen voor de kachel, de spanning of er wel of niet wat in het schoentje zit, en als hoogtepunt …pakjesavond! Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Het St. Nicolaas comité Tilburg geeft daarom extra aandacht aan de doelgroepen die niet in staat zijn dit mooie feest te vieren. Hiervoor worden diverse evenementen en sinterklaasfeesten georganiseerd, zodat deze doelgroepen toch kunnen genieten van het sinterklaasfeest. 

Deze doelgroepen zijn met name kinderen uit gezinnen die door bijzondere omstandigheden niet in staat zijn zelf een Sinterklaasfeest met cadeaus te vieren. Maar ook de ouderen onder ons, die door verminderende mobiliteit en het wegvallen van familieleden en vrienden steeds vaker in een isolement komen. 

  XZI5060 kn 2
Voor hen organiseren we bijvoorbeeld een kinderfeest voor kinderen in bijzondere omstandigheden, verzorgen en persoonlijk rondbrengen van 450 mandjes voor contactarme ouderen, organiseren van een Sinterklaasmiddag voor contactarme ouderen.

Daarnaast wordt er ook ieder jaar voor een organisatie/doelgroep met weinig tot geen subsidies iets gedaan ten gunste van de doelgroep. Bijvoorbeeld het inrichten van een kinderruimte bij Traverse, een Judo G-groep voorzien van materialen etc. 

 22281298 883336041825103 411026190 o knip

 

ZO REALISEREN WIJ ONZE GOEDE DOELEN

  • Collectes bij de Intocht en rondgangen
  • Fondsen ten behoeve van de goede doelen
  • Opbrengsten van de Sinterklaasmusical en bedrijfsbezoeken
  • Sponsorgelden
  • Sponsoring in natura
  • De enorme inzet van 150 vrijwilligers
  • En de steun van de Commissie van aanbeveling

 

 

HELPT U MEE? 

Ook dit jaar wil het St. Nicolaas Comité de minderbedeelden in Tilburg extra aandacht geven en een bijdrage leveren aan een fijn Sinterklaasfeest voor alle inwoners van Tilburg.

Om dit te realiseren zullen wij ook dit jaar weer de steun van u nodig hebben. Kunt u ons helpen, op welke manier dan ook, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 2016 mandjes inpakken
   

 

  

steun ons

Volg Ons